Манчестър Юнайтед постигна трудна минимална победа с 1:0 в гостуването си

...
Манчестър Юнайтед постигна трудна минимална победа с 1:0 в гостуването си
Коментари Харесай

Късен гол класира Юнайтед и му осигури дерби с Ливърпул

Манчестър Юнайтед постигна сложна минимална победа с 1:0 в гостуването си на Нотингам Форест в мач от петия кръг на ФА Къп и по този метод си обезпечи среща с огромния враг Ливърпул на четвъртфиналите.

Единственото попадение пристигна чак минута преди приключването на постоянното време на срещата и бе дело на Каземиро с глава.

Джейдън Данс означи два пъти, а неговият съотборник и още един младеж Люин Кумас също записа едно попадение за победа на Ливърпул с 3:0 против втородивизионния Саутхемптън в мач от осминафиналите на шампионата за Купата на Английската футболна асоциация (ФА).

Люин Кумас, 18-годишният наследник на някогашния уелски национал Джейсън, получи подаване от Боби Кларк на границата на наказателното поле и стреля, а топката се отклони от крайници на Джак Стивънс и влезе в мрежата на Саутхемптън за 1:0.

Данс, също на 18, вкара първия си гол за представителния отбор на Ливърпул с 74-та минута, когато трансферира вратаря Джо Лъмли за 2:0. Той бе прецизен и четвърт час по-късно на добавка след удар на Конър Брадли.

Ливърпул, който завоюва Купата на Лигата в неделя, продължава на четвъртфиналите с посещение на историческия си противник Манчестър Юнайтед. " Червените дяволи " преодоляха този кръг с победа с 1:0  срещу Нотингам Форест, като единственото попадение вкара Каземиро в края на мача.

Челси пък надделя с 3:2 втородивизионния Лийдс Юнайтед, за който не игра плеймейкърът Илия Груев. Конър Галахър записа победния гол в 90-ата минута, а Марио Лемина бе прецизен за триумф на Уулвърхемптън с 1:0 против Брайтън.

Четвъртфинали:

Уулвърхемптън - Ковънтри Сити 

Манчестър Юнайтед - Ливърпул

Челси - Лестър Сити

Манчестър Сити - Нюкасъл Юнайтед
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР